IVS RELATIEBEHEER

IVS Relatiebeheer is een programma om eenvoudig al uw relaties mee te beheren.

Inmiddels is dit programma volledig door ons herzien, en presenteren wij u vol trots versie 6! De verschillen met de vorige versie zijn in onderstaande beschrijving met Nieuw of Uitgebreid aangegeven.

IVS Relatie
Klik om te vergroten

Het programma kent vele mogelijkheden, waaronder:

  • Uitgebreide envelop- (Nieuw), etiket- en overzicht mogelijkheden. U bepaalt zelf de indeling (lay-out) van de envelop / het etiket / het overzicht en welke gegevens er op moeten komen.
  • Het maken van brief indelingen (lay-outs) en briefteksten. Deze kunt u telkens weer gebruiken om naar 1 of meerdere relaties toe te sturen (mailmerge). Uitgebreid: De tekstverwerker bezit veel mogelijkheden, o.a. voor het maken van tabellen, instellen van de achtergrond en alinea opmaak.
  • Nieuw / uitgebreid: Uitgebreide mogelijkheden voor het opstellen en verzenden van e-mails naar 1 of meerdere relaties. Deze mogelijkheden zijn volledig in het programma geïntegreerd, waarbij u de e-mails in dezelfde tekstverwerker maakt als uw brieven. Voordeel is dat brief- en e-mail teksten uitwisselbaar zijn, en dat u veel meer mogelijkheden heeft om uw e-mail bericht op te maken dan de standaard e-mail programma's bieden.
  • Nieuw: Onderscheid namen bedrijven / personen, de manier van weergave van persoonsnamen (bijv. "Gerard van Steeg" / "Dhr. G.A. van Steeg") kunt u apart instellen op uw brieven etc.
  • Diverse extra rubrieken bij uw relaties waar u zelf een voor u zinnige betekenis aan kunt geven.
  • De mogelijkheid om met meerdere datasets te werken, zodat u uw relaties kunt groeperen. Nieuw: U kunt de gegevens binnen een dataset ook gemakkelijk uitwisselen met andere IVS Relatiebeheer gebruikers.
  • Het exporteren van de gegevens, zodat u de gegevens in andere programma's kunt gebruiken.
  • Bij het invoeren van een postcode met het huisnummer zoekt het programma daar zelf het adres (straat / plaats) en netnummer bij (voor adressen binnen Nederland).
  • Koppeling met ons boekhoudpakket IVS Factor (debiteuren en crediteuren), zodat u deze gegevens niet dubbel hoeft bij te houden.

IVS Relatiebeheer kost € 125,--, een update vanaf versie 4 of 5 kost € 50,--. Prijzen excl. BTW.

Systeemeisen: Pentium computer met Windows 2000, XP of 2003 server. Minstens 256 MB geheugen. 100 MB ruimte op de vaste schijf. Schermresolutie minimaal 1024 x 768.

Het programma werkt normaal gesproken ook onder Windows 98 en ME, maar aangezien deze besturingssystemen niet meer door Microsoft ondersteund worden, kunnen wij dit niet garanderen. Probeer in dit geval eerst de demo versie uit.

Wilt u meer weten, of een demoversie ontvangen, vul dan het aanvraagformulier in.